JS Party - Training Till Lebam

Players in list:-
1) Buyo
2) Amad
3) Basit
4) Sopie
5) Apip
6) Man Kude (Kalau dia dah terkene virus penbol, nak terus main penbol, JS DD dah takde masalah, JOM racun dia ramai2)
7) Param -on hold-
8) Kambing -on hold-
9) Eman -on hold-
10) Zul -on hold-

JS - MyNpl 1st Leg Vid

video

MPOC 2nd Leg @ My-Npl Novice Championship?



Agak kusut masai gak nak memikirkan ni, pada saat2 kecemasan muncul satu siri penbol untuk D4 team sahaja. Dah tatau mana satu nak masuk, ingat nak masuk 2 2 skali, tp hari yang sama pulak dah. Cane tu? Pelik tp benar.. JS tak pasti lagi nak masuk yg mana,kiteorang akan discuss cane. Orait~

Ni nama2 Jantan Sundal yang akan beraksi. 2nd team still memerlukan sorang, sape2 interested sila tingglkan info kat chat box, tQ.

JS
1) Buyo
2) Bubo
3) Busit
4) Buso
5) Bumad

JS WoW For Life
1) Buput
2) Bumeng
3) Bugay
4) Bdk Baru *Nama xtau*
5) ---

ikotkan JS DD ramai beb, cume waktu event kali ni ramai takleh, satu nasihat je aku utk budak2 JS yang masih dok BLUR2 lagi tu, kalau korang lambat, JS C menanti mu, orait! Lu PK la sendiri!!

Untuk penguna2 tersayang, nak comment, gi kat , www.JStrooper.com Blog ni akan terabai tak lama lagi, TQ

DAMN THE DEVIL TO HELL


video

Contohi la mamat ni, mari kite maki setan ramai2.

07/08 Angel Airtime Jersey For Sale -Murah Oit-


For Sale x5 07/08 Angel Airtime Jersey [all Size -M]
RM750 untuk 5 helai, berminat, tinggalkan number tel + name kat chatbox, Trimas.

My-Npl Event 1 - 1st Runner Up




Upload gamba 3ketul je dulu, aku bz gan exam, takde adab...
Terima kasih byk2 pada Buya,Apip,Param,Siput,Sufi,Darkwan byk membantu dlm proses peperangan JS utk mendpt no 2, CHOR!

**nanti aku update**

Hasil editing Kedinkyst aka Buya





TQ bebanyak ke Buya(Manager JS) bersusah payah untuk edit2 gambar JS.

Penat Lelah Kite Bersama


-Kasi ruang sikit boss nak bersuara-WAHAHA-

14 Februari ni kasi keluar semua ape yg kite dh training. Penat peluh+duit+lebam smua,kasi buat yang terbaik orait JS! Alasan takleh terima akal..Penat kambing kene tabur, takkan npl nak kene tabor jugak gan orang lain? HEHEHE! Pahit2 pallet training kasi kuar haa npl nanti. Cam2 halangan la nak hantar 2 team ke npl..MCM2.. So ni dah confirm 2 team,Syuko(Katon?)!! Lg satu aku nak gitau.. Pd smua JS, tolong la kasi kerjasama pada aku, kalau aku msg,call tolong la reply n angkat. Kene la tau yg aku ni manusia gak nak handle ramai manusia2 JS ni,bukan sorang je.. Ingat, KERJASAMA tu penting! (WHY SO SERIOUS JON??) Gelak2 jugak, tapi aku serius ni!! HAHAHA~ Terutama amad gay kentot, call tak angkat,msg tak reply, sebat kepala baru berakal.. Kredit takde,BZ, TIDO, TAK LARAT...da bosan gan ALASAN(sape terasa padan muker) LG SATU! PERSAHABATAN yang ada ni kekalkan ler. Baru la CHOR... ARE U WITH ME JANTAN??? Ciken sayang korang smua, shisha Forever n ever bebeh.. Wuuusshhh busss..

SEMOGA BERJAYA UTK SMUA JS My-NPL 1st Leg nanti! CHOR!!

ALELELELELELLEEE~










JS - MyNpl 1st Leg

Bajet

JS

1. Buyo -RM140-
2. Amad -RM260-
3. Sopie -RM200-
4. Bobo -RM200-
5. Basit -RM200-

JS Death Dealers
1. Apip -RM200-
2. Shamil -RM265-
3. Kambing -RM265-
4. Siput -RM265-
5. Param -
6. Adi -RM260-

Video Shamil tak sempat brekk

kalau korang nak tengok video shamil berlari tak sempat brek korang pegi kat link bawah ni k.
aku tak pat save la..da amek kodding da..
hampeh nyer.. huhu

video shamil gay

Isap shisha merbahaya plak dah..

SMOKING Shisha (flavoured tobacco) may cause cancer because of the coal or wood used to burn the tobacco and because its users inhale more tobacco smoke than a cigarette user, Health Minister Datuk Seri Dr Chua Soi Lek said.
In a written reply to Loh Seng Kok (BN – Kelana Jaya) Dr Chua said Shisha emitted its own toxins, including a high level of carbon monoxide, metal and chemical, which could cause cancer.
Smoking Shisha, he said, was a health hazard similar to smoking cigarettes and other tobacco products.
“The sharing of pipes can also lead to the risk of contracting infectious diseases such as tuberculosis and hepatitis,” he said.
Dr Chua said there was currently no study on the use of hookah in Malaysia although it was gaining popularity especially among urban youths.
The hookah is an equipment that originated from India but was widely used in Arabic countries. It has a big base container normally made of glass with several pipe funnels. The funnels are used to inhale the tobacco smoke which first goes through the water at the base.
The tobacco is sometimes burnt with other materials such as fruits or herbs to add flavour.
“The World Health Organisation has stressed that hookah is not safe. Smoking it brings the same health risk as smoking cigarettes.
“Contrary to previous belief, the tobacco smoke that comes out of the hookah container actually contains toxins known to cause lung disease, heart ailments and other dangerous diseases,” he added.
He said studies had shown that a hookah user inhales tobacco smoke for a longer period compared to someone smoking one stick of cigarett.

Sumber : Bulletin Board. Friendster kawan aku -Bayasut Bilal.
student indon..dia pernah cakap kat aku kalau kat area rumah dia memang setiap rumah ade botol shisha dan dia bukan smoker tapi penagih shisha.huhu..FYI sahaja.

Sitemeter